Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Nationalities : English - Japanese Katakana Translation Game
(Kokuseki : Eigo - Nihongo Katakana Hon'yaku Gēmu)

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the Japanese Katakana word, identify the English word.
Note : See hints given in Romaji.


1. アフリカじん
Answer: African
Afurikajin

2. アルジェリアじん 
Answer: Algerian
Arujeriajin

3. アメリカじん
Answer: American
Amerikajin


4. アルゼンチンじん
Answer: Argentinian
Aruzenchinjin

5. アジヤじん
Answer: Asian
Ajiajin

6. オーストラリアじん
Answer: Australian
Ōsutorariājin


7. オーストリアじん
Answer: Austrian
Ōsutoriajin

8. ベルギーじん
Answer: Belgian
Berugījin

9. ブラジルじん
Answer: Brazilian
Burajirujin

10. イギリスじん
Answer: British
Igirisujin

11. ブルカリアじん
Answer: Bulgarian
Burukariajin

12. カナダじん
Answer: Canadian
Kanadajin

13. チリじん
Answer: Chilean
Chirijin

14. デーンじん
Answer: Danish, Dane
Dējin

15. オランダじん
Answer: Dutch
Orandojin

16. エジプトじん
Answer: Egyptian
Ejiputojin

17. ヨーロッパじん
Answer: European
Yōroppajin

18. フィリピンじん
Answer: Filipino
Fuiriponjin

19. フィンランドじん
Answer: Finn
Finrandojin

20. フランスじん
Answer: French
Furansujin

21. ドイツじん
Answer: German
Doitsujin

22. ギリシャじん
Answer: Greek
Girishajin

23. ハンガリーじん
Answer: Hungarian
Hangarījin

24. アイスランドじん
Answer: Icelandic
Aisurandojin

25. インド じん
Answer: Indian
Indojin

26. インドネシアじん
Answer: Indonesian
Indoneshiajin

27. イランじん
Answer: Iranian
Iranjin

28. イラクじん
Answer: Iraqi
Irakujin

29. アイルランドじん
Answer: Irish
Airurandojin

30. イタリアじん
Answer: Italian
Itariajin

31. ケニヤじん, ケニアじん
Answer: Kenyan
Keniyajin, Keniajin

32. レバノン
Answer: Lebanese
Rebanon

33. リビアじん
Answer: Libyan
Ribiajin

34. マレーシアじん
Answer: Malaysian
Marēshiajin

35. メキシコじん
Answer: Mexican
Mekishikojin

36. モロッコじん
Answer: Moroccan
Morokkojin

37. きたアメリカ じん
Answer: North American
KitaAmerikajin

38. ノルウェーじん
Answer: Norwegian
Noruwējin

39. パキスタンじん
Answer: Pakistani
Pakisutanjin

40. ペルーじん
Answer: Peruvian
Perūjin

41. ポランじん
Answer: Polish
Porandojin

42. ポルトガルじん
Answer: Portuguese
Porutogarujin

43. ド ロシアじん
Answer: Russian
Roshiajin

44. サウジ アラビアじん
Answer: Saudi Arabian
Sauji Arabiajin

45. セルビアじん 
Answer: Serbian
Serubiajin

46. シンガポじん
Answer: Singaporean
Shingapōrujin

47. みなみアフリカじん
Answer: South African
MinamiAfurikajin

48. みなみアメリカじん
Answer: South American
MinamiAmerikajin

49. スペインじん
Answer: Spanish
Supeinjin

50. スウェーデンじん
Answer: Swede
Suuwēdenjin

51. スイスじん
Answer: Swiss
Suisugin

52. タイじん
Answer: Thai
Taijin

53. チュニジアじん, テュニジアじん 
Answer: Tunisian
Chunijiajin, Teyunijiyajin

54. トルコじん 
Answer: Turkish
Torukojin

55. ウクライナじん
Answer: Ukrainian
Ukurainajin

56. ベネズエラじん
Answer: Venezuelan
Benezuerajin

57. ベトナムじん
Answer: Vietnamese
Betonamujin

  Try the Quiz :     NATONALITIES (KOKUSEKI)


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-