Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Cardinal Numbers : English - Japanese Kanji Translation Game
(Keisū : Eigo - Nihongo Kanji Hon'yaku Gēmu)

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the English word, identify the Japanese Kanji word. 
Note : The hints given in Romaji may help in identifying the kanji word through Kun'yomi & On'yomi readings in Kanji charts.

1. zero
Answer:
Romaji : rei 
Hiragana : れい 


2. one
Answer:
Romaji : ichi
Hiragana : いち


3. two
Answer:
Romaji : ni
Hiragana : に



4. three
Answer:
Romaji : san
Hiragana : さん


5. four
Answer:
Romaji : shi, yon
Hiragana : し, よん


6. five
Answer:
Romaji : go
Hiragana : ご


7. six
Answer:
Romaji : roku
Hiragana : ろく


8. seven
Answer:
Romaji : shichi, nana
Hiragana : しち, なな


9. eight
Answer:
Romaji : hachi
Hiragana : はち


10. nine
Answer:
Romaji : ku, kyū
Hiragana : く, きゅう


11. ten
Answer:
Romaji : jū
Hiragana :じゅう


12. eleven
Answer: 十一
Romaji : jūichi
Hiragana :じゅういち


13. twelve
Answer: 十二
Romaji : jūni
Hiragana :じゅうに


14. thirteen
Answer: 十三
Romaji : jūsan
Hiragana :じゅうさん


15. fourteen
Answer: 十四
Romaji : jūshi, jūyon ; Hiragana :じゅうし, じゅうよん


16. fifteen
Answer: 十五
Romaji : jūgo
Hiragana :じゅうご


17. sixteen
Answer: 十六
Romaji : jūroku
Hiragana :じゅうろく


18. seventeen
Answer: 十七
Romaji : jūshichi, jūnana
Hiragana :じゅうしち, じゅうなな


19. eighteen
Answer: 十八
Romaji : jūhachi
Hiragana :じゅうはち


20. nineteen
Answer: 十九
Romaji : jūkyū
Hiragana :じゅうきゅう


21. twenty
Answer: 二十
Romaji : nijū
Hiragana : にじゅう


22. thirty
Answer: 三十
Romaji : sanjū
Hiragana : さんじゅう


23. forty
Answer: 四十
Romaji : yonjū, shijū
Hiragana :よんじゅう, しじゅう


24. fifty
Answer: 五十
Romaji : gojū
Hiragana : ごじゅう


25. sixty
Answer: 六十
Romaji : rokujū
Hiragana : ろくじゅう


26. seventy
Answer: 七十
Romaji : shichijū, nanajū
Hiragana :しちじゅう, ななじゅう


27. eighty
Answer: 八十
Romaji : hachijū
Hiragana : はちじゅう


28. ninety
Answer: 九十
Romaji : kyūjū
Hiragana : きゅうじゅう


29. hundred
Answer:
Romaji : hyaku
Hiragana : ひゃく


30. thousand
Answer:
Romaji : sen
Hiragana : せん


31. million
Answer: 百万
Romaji : hyakuman
Hiragana : ひゃくまん



  Try the Quiz :     CARDINAL NUMBERS (KEISŪ)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-