Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Biblical Places tower_of_babel

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the KEY FACT, identify the BIBLICAL PLACE

1. This was the land where the Jaredites went when they left the Tower of Babel.
Answer: America

2. This city was one of the seaports in the promised land.
Answer: Ashkelon

3. This was the land near the promised land. An army from this land captured the Kingdom of Judah and made the people slaves.
Answer: Babylon


4. This was the place where Jacob had a dream about a ladder to heaven.
Answer: Bethel

5. This was a city in the promised land. David grew up in this city.
Answer: Bethlehem

6. This was the land where Jacob lived. It was the promised land. Later the Israelites captured this land and called it Israel.
Answer: Canaan

7. This was the land were Adam and Eve lived.
Answer: Eden

8. This was the land where the Israelites were slaves. Moses led the Israelites out of this land.
Answer: Egypt

9. This land was captured by Joshua.
Answer: Jericho

10. This was the land where King Solomon built a temple.
Answer: Jerusalem

11. This was the land where Moses took refuge after killing an Egyptian.
Answer: Midian

12. This was the land where Naomi's son married Ruth.
Answer: Moab

13. This was the land where God gave the Ten Commandments to Moses.
Answer: Mount Sinai

14. This was a land where Abraham lived.
Answer: Ur

15. This was the land where Enoch was the prophet.
Answer: Zion


  Try the Quiz :     Biblical Places


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-