Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Biblical Places tower_of_babel

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the BIBLICAL PLACE, identify the KEY FACT

1. America
Answer: This was the land where the Jaredites went when they left the Tower of Babel.

2. Ashkelon
Answer: This city was one of the seaports in the promised land.

3. Babylon
Answer: This was the land near the promised land. An army from this land captured the Kingdom of Judah and made the people slaves.


4. Bethel
Answer: This was the place where Jacob had a dream about a ladder to heaven.

5. Bethlehem
Answer: This was a city in the promised land. David grew up in this city.

6. Canaan
Answer: This was the land where Jacob lived. It was the promised land. Later the Israelites captured this land and called it Israel.

7. Eden
Answer: This was the land were Adam and Eve lived.

8. Egypt
Answer: This was the land where the Israelites were slaves. Moses led the Israelites out of this land.

9. Jericho
Answer: This land was captured by Joshua.

10. Jerusalem
Answer: This was the land where King Solomon built a temple.

11. Midian
Answer: This was the land where Moses took refuge after killing an Egyptian.

12. Moab
Answer: This was the land where Naomi's son married Ruth.

13. Mount Sinai
Answer: This was the land where God gave the Ten Commandments to Moses.

14. Ur
Answer: This was a land where Abraham lived.

15. Zion
Answer: This was the land where Enoch was the prophet.


  Try the Quiz :     Biblical Places


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-