Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Animals II : English - Japanese Translation Game
(Dōbutsu II : Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu)

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the animal in English, identify the animal in Japanese (Romaji).

1. antelope 
Answer: reiyou, reiyō
Hiragana : れいよう; Kanji : 羚羊


2. ass 
Answer: roba
Hiragana : ろば ; Kanji : 驢馬


3. badger 
Answer: anaguma
Hiragana : あなぐま ; Kanji : 穴熊



4. bat 
Answer: koumori, kōmori
Hiragana :こうもり; Kanji : 蝙蝠


5. beaver 
Answer: kairi
Hiragana : かいり ; Kanji : 海狸


6. bison 
Answer: bison
Katakana : バイソン 


7. bulldog 
Answer: burudoggu
Katakana :ブルドッグ


8. cheetah 
Answer: chiitaa, chītā
Katakana : チーター


9. chimpanzee 
Answer: kuroshoujou, kuroshōjō
Hiragana :くろしょうじょう ; Kanji : 黒猩々


10. dolphin
Answer: iruka
Hiragana : いるか ; Kanji : 海豚


11. ewe 
Answer: mesuhitsuji
Hiragana : めすひつじ  ; Kanji : 雌羊


12. gorilla 
Answer: gorira
Katakana :ゴリラ


13. hare
Answer: nousagi, yato
Hiragana : のうさぎ, やと ; Kanji : 野兎


14. hedgehog 
Answer: harinezumi
Hiragana : はりねずみ ; Kanji : 針鼠


15. hippopotamus 
Answer: kaba
Hiragana : かば ; Kanji : 河馬


16. hyena 
Answer: tategamiinu
Hiragana : たてがみいぬ ; Kanji : 鬣犬


17. jackal 
Answer: jakkaru
Katakana : ジャッカル


18. mare 
Answer: mesuma
Hiragana : めすうま; Kanji : 雌馬


19. octopus 
Answer: tako
Hiragana : たこ; Kanji : 蛸


20. otter 
Answer: kawauso
Hiragana : かわうそ ; Kanji : 川獺


21. ox 
Answer: osuushi, osūshi
Hiragana : おすうし; Kanji : 雄牛


22. panda 
Answer: kumaneko, panda
Hiragana :くまねこ; Katakana : パンダ ; Kanji : 熊猫


23. panther 
Answer: hyou, hyō
Hiragana : ひょう; Kanji : 豹


24. penguin 
Answer: pengin
Katakana : ペンギン 


25. porcupine 
Answer: yamaarashi, yamārashi
Hiragana : やまあらし ; Kanji : 山荒し


26. rat 
Answer: nezumi
Hiragana : ねずみ ; Kanji : 鼠


27. ram 
Answer: osuhitsuji
Hiragana : おすひつじ; Kanji : 牡羊


28. rhinoceros 
Answer: sai
Hiragana : さい; Kanji : 犀


29. sea lion 
Answer: ashika
Hiragana : あしか ; Kanji : 海驢


30. seal 
Answer: azarashi
Hiragana : あざらし ; Kanji : 海豹


31. shark 
Answer: same
Hiragana :さめ ; Kanji : 鮫


32. stag 
Answer: ojika
Hiragana : おじか  ; Kanji : 牡鹿


33. turtle 
Answer: kame
Hiragana : かめ; Kanji : 亀


34. walrus 
Answer: seiuchi
Hiragana : せいうち ; Kanji : 海象


35. weasel 
Answer: itachi
Hiragana : いたち ; Kanji : 鼬


36. whale 
Answer: kujira
Hiragana :くじら ; Kanji : 鯨



  Try the Quiz :     ANIMALS II (DŌBUTSU II)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-