Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Animals II : English - Japanese Translation Game
(Dōbutsu II : Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu)

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the animal in Japanese (Romaji), identify the animal in English.


1. reiyou, reiyō
Answer: antelope 
Hiragana : れいよう; Kanji : 羚羊

2. roba
Answer: ass 
Hiragana : ろば ; Kanji : 驢馬

3. anaguma
Answer: badger 
Hiragana : あなぐま ; Kanji : 穴熊


4. koumori, kōmori
Answer: bat 
Hiragana :こうもり; Kanji : 蝙蝠

5. kairi
Answer: beaver 
Hiragana : かいり ; Kanji : 海狸

6. bison
Answer: bison 
Katakana : バイソン 

7. burudoggu
Answer: bulldog 
Katakana :ブルドッグ

8. chiitaa, chītā
Answer: cheetah 
Katakana : チーター

9. kuroshoujou, kuroshōjō
Answer: chimpanzee 
Hiragana :くろしょうじょう ; Kanji : 黒猩々

10. iruka
Answer: dolphin
Hiragana : いるか ; Kanji : 海豚

11. mesuhitsuji
Answer: ewe 
Hiragana : めすひつじ  ; Kanji : 雌羊

12. gorira
Answer: gorilla 
Katakana :ゴリラ

13. nousagi, yato
Answer: hare
Hiragana : のうさぎ, やと ; Kanji : 野兎

14. harinezumi
Answer: hedgehog 
Hiragana : はりねずみ ; Kanji : 針鼠

15. kaba
Answer: hippopotamus 
Hiragana : かば ; Kanji : 河馬

16. tategamiinu
Answer: hyena 
Hiragana : たてがみいぬ ; Kanji : 鬣犬

17. jakkaru
Answer: jackal 
Katakana : ジャッカル

18. mesuma
Answer: mare 
Hiragana : めすうま; Kanji : 雌馬

19. tako
Answer: octopus 
Hiragana : たこ; Kanji : 蛸

20. kawauso
Answer: otter 
Hiragana : かわうそ ; Kanji : 川獺

21. osuushi, osūshi
Answer: ox 
Hiragana : おすうし; Kanji : 雄牛

22. kumaneko, panda
Answer: panda 
Hiragana :くまねこ; Katakana : パンダ ; Kanji : 熊猫

23. hyou, hyō
Answer: panther 
Hiragana : ひょう; Kanji : 豹

24. pengin
Answer: penguin 
Katakana : ペンギン 

25. yamaarashi, yamārashi
Answer: porcupine 
Hiragana : やまあらし ; Kanji : 山荒し

26. nezumi
Answer: rat 
Hiragana : ねずみ ; Kanji : 鼠

27. osuhitsuji
Answer: ram 
Hiragana : おすひつじ; Kanji : 牡羊

28. sai
Answer: rhinoceros 
Hiragana : さい; Kanji : 犀

29. ashika
Answer: sea lion 
Hiragana : あしか ; Kanji : 海驢

30. azarashi
Answer: seal 
Hiragana : あざらし ; Kanji : 海豹

31. same
Answer: shark 
Hiragana :さめ ; Kanji : 鮫

32. ojika
Answer: stag 
Hiragana : おじか  ; Kanji : 牡鹿

33. kame
Answer: turtle 
Hiragana : かめ; Kanji : 亀

34. seiuchi
Answer: walrus 
Hiragana : せいうち ; Kanji : 海象

35. itachi
Answer: weasel 
Hiragana : いたち ; Kanji : 鼬

36. kujira
Answer: whale 
Hiragana :くじら ; Kanji : 鯨

  Try the Quiz :     ANIMALS II (DŌBUTSU II)


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-