Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Cardinal Numbers : English - Japanese Translation Game
(Keisū : Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu)

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the number in Japanese (Romaji), identify the number in English.


1. rei, zero
Answer: zero
Hiragana : れい ; Katakana :ゼロ ; Kanji : 零

2. ichi
Answer: one
Hiragana : いち ; Kanji : 一

3. ni
Answer: two
Hiragana : に ; Kanji : 二


4. san
Answer: three
Hiragana : さん ; Kanji : 三

5. shi , yon
Answer: four
Hiragana : し , よん ; Kanji : 四

6. go
Answer: five
Hiragana : ご ; Kanji : 五

7. roku
Answer: six
Hiragana : ろく ; Kanji : 六

8. shichi , nana
Answer: seven
Hiragana : しち, なな ; Kanji : 七

9. hachi
Answer: eight
Hiragana : はち ; Kanji : 八

10. ku , kyuu, kyū
Answer: nine
Hiragana : く/ きゅう ; Kanji : 九

11. juu, jū
Answer: ten
Hiragana :じゅう ; Kanji : 十

12. juuichi, jūichi
Answer: eleven
Hiragana :じゅういち ; Kanji : 十一

13. juuni, jūni
Answer: twelve
Hiragana :じゅうに ; Kanji : 十二

14. juusan, jūsan
Answer: thirteen
Hiragana :じゅうさん ; Kanji : 十三

15. juushi, jūshi, juuyon, jūyon
Answer: fourteen
Hiragana :じゅうし ; Kanji : 十四

16. juugo, jūgo
Answer: fifteen
Hiragana : じゅうご ; Kanji : 十五

17. juuroku, yūroku
Answer: sixteen
Hiragana :じゅうろく ; Kanji : 十六

18. juushichi, jūshichi, juunana, jūnana
Answer: seventeen
Hiragana :じゅうしち ; Kanji : 十七

19. juuhachi, jūhachi
Answer: eighteen
Hiragana :じゅうはち ; Kanji : 十八

20. juuku, jūku, juukyuu, jūkyū
Answer: nineteen
Hiragana :じゅうきゅう ; Kanji : 十九

21. nijuu, nijū
Answer: twenty
Hiragana : にじゅう ; Kanji : 二十

22. sanjuu, sanjū
Answer: thirty
Hiragana : さんじゅう ; Kanji : 三十

23. yonjuu, yonjū
Answer: forty
Hiragana : よんじゅう ; Kanji : 四十

24. gojuu, gojū
Answer: fifty
Hiragana : ごじゅう ; Kanji : 五十

25. rokujuu, rokujū
Answer: sixty
Hiragana : ろくじゅう ; Kanji : 六十

26. shichijuu, shichijū, nanajuu, nanajū
Answer: seventy
Hiragana :しちじゅう ; Kanji : 七十

27. hachijuu, hachijū
Answer: eighty
Hiragana : はちじゅう ; Kanji : 八十

28. kyuujuu, kyūjū
Answer: ninety
Hiragana : きゅうじゅう ; Kanji : 九十

29. hyaku
Answer: hundred
Hiragana : ひゃく ; Kanji : 百

30. sen
Answer: thousand
Hiragana : せん ; Kanji : 千

31. hyakuman
Answer: million
Hiragana : ひゃくまん ; Kanji : 百万

  Try the Quiz :     NUMBERS (KEISŪ)


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-